Tuesday, 31 January 2012

HADIAH UNTUK MAK DENGAN AYAH...

Views
Assalammualaikum...kaifa halukum???sapa2 yang pndai bahasa arab taw la ni..kalau gamak ampa xtaw ampa search kat google hahaha...cissss kejam btoi...jangan marehhhh...


Hadiah yang aku nak ceritakan ni memang hadiah terbesar untuk mak ayah aku...aku berjaya dapatkan segulung sijil diploma untuk mak ayah aku...syukur Alhamdulillah..aku harap depa berpuas hati..diploma apa???Diploma Pengurusan Hotel dan Pelancongan..bab hotel aku tak minat...pelancongan bab jalan2 tu memamg aku suka sangat..tengah demam,orang ajak kuar jejalan pun aku sangup bangun dari tido haha...


Aku fikir nak sambung degree,tapi ahhh malas pulak sebab dah bazir banyak masa sebab ambik sijil STPM pastu patah balik ambik diploma..rugi masa,tenaga dan duit...tp syukur Alhamdullilah sekurang-kurangnya dapat gak merasa pakai gaun konvo hehe...


aku malas dah la nak membebel...apa kata jom kita usha2 pic yang ada untuk menjamu mata ampa tu...



:::TERIMA KASIH sudi membaca.. kalau SUKA blh la LIKE!!!:::

10 000 korek rahsia:

~::Qie Shea Haris::~ said...

waaaa... da grad?? tahniah2 :')
btw, sy folow blog kamu. feel free to visit mine :')

Azza Azman said...

waaaa tahniah...


Salam,

Anyway… azza juga follow disini sebagai tanda persahabatan.. Teruskan menulis, sentiasa menantikan entry baru untuk azza stalker hehe.

Azza juga mencari follower yang ke 2012-->
http://azzaazman.blogspot.com/

Shaznina Sofia said...

tahniah2.. :)
follow org sini.. jom follow balik..

farhana hussein said...

congratulation! :)

follow kamu^^

MeeRole said...

Tahniah..n tahniah lg skali sbb jdi bloger plihan bro ben..

Hanania Eedaya said...

@MeeRole terima ksh byk...saya pun xsangka bro Ben blh plih blog yg xseberapa ni...sy msh bru dlm dunia blog..harap blh beri tnjuk ajar...

Hanania Eedaya said...

@farhana hussein terima kasih..sy juga akan follow kamu...

Hanania Eedaya said...

@Shaznina Sofia terima ksh...ye sy akan follow kamu...terima ksh sudi membaca...

Hanania Eedaya said...

@Azza Azman thanks azza...ye sy akan follow awk...sy msh baru..hrap sy blh blaja dr awk...

Hanania Eedaya said...

@~::Qie Shea Haris::~ ye trima ksh...ye insyaAllah saya akan singah...

Copyright@Semua yang tercatat adalah hak milik Hanania Eedaya