Sunday, 25 December 2011

SIFAT SEMULAJADI...

Views

Assalammualaikum semua kawan2 laman muka buku,kawan2 blogging,stalker dan seangkatan dengannya.Sihat ke??skrng cuti sekolah so mesti yg pergi bercuti dgn femily kn???mesti bes sngt..hope perjalanan tu lawatan sambil mencari ilmu ye..xde la sia2 je perjalanan tu.


Okey balik kepada tajuk entry aku nih..Sifat semulajadi...nk cerita pasal sapa plak ni..pasal aku la kan,xkn nk cite psal kau plak..adehhh..ampa tgk pic peluk2 tu..xpatut betul la..kecik2 dh gatai muahaha...


Aku kat sini bukan nk cite aku gatai..tu pic aku dgn cousin aku time zaman kegemilangan ececece...sifat penyayang sesama manusia tu perlu kan???kita perlu sayang menyayangi antara satu sama lain..binatang pun ada sifat penyayang,apakan plak manusia.


Tapi dunia sekarang ni mcam2 dah jadi,sifat penyayang dh banyak yang berkurang sebab ada yang sanggup buang anak,rogol anak,dera dan pelbagai lagi.Apa nk jadi la sekarang ni..


Syukur kepada Ilahi kerana aku dibesarkan tanpa semua tu..masih ada orang2 yang terdekat masih menyayangi aku..aku perlu hargai mereka sebelum mereka pergi meninggalkan aku..Tetiba sedih tak boleh blah btoi la..tp itu kenyataan kn??


Dah malas la nak membebel..hah lagi satu...sapa2 antara kawan2 ni nak datang Pulau Langkawi,sila la contact aku ye..ni emel facebook aku...futrihidayah@yahoo.com...bye love u all...




:::TERIMA KASIH sudi membaca.. kalau SUKA blh la LIKE!!!:::

2 000 korek rahsia:

Sekamar Rindu said...

salam...

singgah folo ur blog...

Hanania Eedaya said...

@Sekamar Rindu Wasalam...terima kasih sudi follow...saya masih baru...

Copyright@Semua yang tercatat adalah hak milik Hanania Eedaya