Tuesday, 13 March 2012

JAI'S CAFE LANGKAWI...

Views
Assalammualaikum...

Awai bulan hari tu(nampak sngt cek malas update huhu),makngah cek ajak kuar,dia nak cari barang dapur untuk keperluan rumah dia.Kami terus ke Teow Soon Huat,serupa Tesco jugak tapi ni hak persendirian punya.pelbagai barang yang dipilih,dari barang basah sehingga barang kering.penuh troli makalau boleh pilih,haishh macam2 serupa dia tu rajin sangat nak masak muahaha..ni blog makngah ye ngeeeee

dah penat membeli barang dapur campur dengan duit habis melayang beli barang dapur..(bajet mcm duit cek yg habis ekeke)..kami terus la ke Jai's cafe di Pekan Pakndak Mayah Kuah.nak ternak lemak,kena cari kedai yg bes2 nak lagi bes orang belanja cek kn muahaha..jom layan gambar2 yang telah diambik..


adik cek NUR KHAIRUN AISYAH..muka iras2 MIA SARA NASUHA x??hehe




                         makngah & Aisyah...




                       makteh,adik makngah...




2bradik pompuan tunggal dalam family..2 tapi disebut tunggal..ampa xpelik??haha


                      *fish & chips..Rm8+++


                     *chicken chop...Rm10+++




Jai's Cafe terletak di area Pandak Mayah Kuah,berdekatan tapak pasar malam dan Azio Hotel.sesuai untuk makan bersama family,layan bola bersama kawan-kawan..terdapat western food,desert,makanan berhidang... 


mai Langkawi jangan lepaskan peluang menternak lepak disini...pasti xrugi...byeeeee







:::TERIMA KASIH sudi membaca.. kalau SUKA blh la LIKE!!!:::

6 000 korek rahsia:

ReeneeRaaid said...

murahnye :)

kat kl susah nk dpt harga chicken chop mcm tu.

Hanania Eedaya said...

@ReeneeRaaid sini KL(Kuah Langkawi) harga still ok lg hehe...bila2 nk dtg Langkawi contact sy ye..

snf said...

cedappnya ciken cop.lalalala.
mmg aisyah ade iras mia sara.comel!

Hanania Eedaya said...

@snf 1pinggan pun kongsi 2org hehe...serius byk n kuah black pepper dia sedap...

::Miss Hearty:: said...

sedapnyeww chicken chop itu :)

Hanania Eedaya said...

@::Miss Hearty:: cpat2 dtg Langkawi hehehe

Copyright@Semua yang tercatat adalah hak milik Hanania Eedaya